OVER ONS

04

Droneproductions, een afdeling van Crossproductions, maakt luchtopnamen in diverse domeinen.

Je kan bij ons terecht zowel voor drone opnamen als voor volledige videoproducties. Onze drones worden ingezet voor bedrijfsfilms, evenementen, tv commercials, film en televisie, maar ook technische inspecties behoren tot de mogelijkheden.

Onze medewerkers zijn gecertificeerde piloten Klasse 1A en Klasse 2 en werken met gehomologeerde toestellen zowel voor hoogwaardige foto’s als voor video.

​​

We maken beelden in de hoogste kwaliteit (HD1080p of ultra HD/4K).

BETAALBARE LUCHTBEELDEN IN DE HOOGSTE KWALITEIT

Droneproductions staat voor professionele drone  en video producties.  Als onderdeel van Crossproductions zit de realisatie van kwalitatieve audiovisuele content in ons DNA.

 

Crossproductions heeft een jarenlange ervaring met het produceren van professionele film en bedrijfsvideo en een uitgebreid palmares in een breed scala aan onderwerpen en sectoren.

MEER OVER ONS

Crossproductions heeft zich als audiovisueel productiehuis gespecialiseerd in de realisatie van kwalitatieve bedrijfsfilms, publicitaire films en promotiefilms, reportages, documentaires, opleidingsfilms, videoclips en webvideo. Onze bewezen kennis van audiovisuele bedrijfscom-municatie en ervaring in zowel televisie- als video- en internettoepassingen zijn een belangrijke troef voor het welslagen van uw project.

Het vliegen met drones wordt volgens de wetgeving die in België van kracht is sedert 15/4/2016 gelijkgesteld aan luchtvaartverkeer met de bijhorende veiligheidseisen en regelgeving.

Onze drone piloten beschikken over al de nodige licenties en passen steeds de wettelijke procedures toe.

DRONEPRODUCTIONS

PROFESSIONELE DRONE LUCHTOPNAMEN EN VIDEO PRODUCTIES